Takaisin

El Salvador Finca El Molino

Värikoodi 
Paahtoaste 
3

Jose Antonio Salaverrian tila sijaitsee El Salvadorin länsiosassa, Apaneca/Llamatepecin vuoristoalueella. Kahvin poimintaan ja käsittelyyn kiinnitetään erityistä huomiota. Kypsimmät marjat poimitaan käsin, ja viedään patioille kuivumaan. Marjojen rusinoiduttua käsittely jatkuu Las Cruces-käsittelyasemalla (milling). Käsittelyasemalla marjoista irrotetaan kuivunut hedelmäliha ja pavut lajitellaan kolmesti ennen säkitystä.

Kahvin tuoksussa selvä kahvimarjan aromi, neilikkaa ja karamelliä. Maussa erottuu natural-kahville tyypillinen aurinkokuivatun, kypsän hedelmän maku ja keskivahva body

 

Lajike 
Bourbon
Alkuperämaa 
El Salvador
Maku 
Paksu, täyteläinen, kypsän hedelmäinen
Valmistustapa 
  • Suodatus
  • Espresso
  • Pressopannu
  • Aeropress
Tila 
El Molino
Menetelmä 
Natural
Tyyppi 
Tilakahvi
Korkeus 
1400-1700masl
Pisteytys 
86
Aromi 
Neilikka, karamelli