Takaisin

Guatemala Finca Petaton

Värikoodi 
Paahtoaste 
3

Third Wave Coffee Sourcen valikoima raakakahvi Edy Martinin tilalta, Huehuetenangon viljelyalueelta. Kasvualue 1600-1650 metriä merenpinnan yläpuolella. Ylängön viileyttä tasoittavat Meksikosta puhaltavat lämpimät tuulet. Tämä yhdistelmä mahdollistaa kahvimarjoille optimaaliset olosuhteet kypsyä sopivan hitaasti, tuottaen kompleksisuutta makuuun.

Martinin tila tuottaa kahvia 24 000kg vuodessa, lajikkeina Bourbon ja Caturra. Pesukäsittely, fermentoitu 30 tuntia ja kuivattu patioilla 12 vuorokautta.

Rikasarominen tuoksu, yhdistelmä kaakaota, mausteisuutta ja marsipaania. Maussa karamelliä ja kirpakkaa hedelmää. Loistava kahvi eri suodatinmenetelmille.

Alkuperämaa 
Guatemala
Maku 
Karamelli, suklaa, kuivattu hedelmä
Valmistustapa 
  • Suodatus
  • Pressopannu
  • Aeropress
Tila 
Petatan
Menetelmä 
Washed
Tyyppi 
Tilakahvi
Korkeus 
1600-1650 masl
Pisteytys 
85.5
Aromi 
kaakao, karamelli, marsipaani