Takaisin

Intia, Monsoon Malabar

Intia, Monsoon Malabar
Värikoodi 
Paahtoaste 
4

Kahvipavut poimitaan ja kuivataan auringossa sekä varastoidaan monsuunituulien aikaan 4 kuukaudeksi ilmaviin katoksiin. Kahvipavuista tulee suuria, keltaisia ja vähähappoisia.Menetelmä jäljittelee satoja vuosia sitten kahvien laivauksessa eurooppaan tapahtunutta monsuunituulien vaikutusta

Tässä kahvi vahvan kahvin ystävälle. Maku on roteva,voimakas ja matalahappoinen, pehmeyttä unohtamatta. Runsas suutuntuma ja lyhyt jälkimaku. 

Toimii sekä suodatinkahvina että espressona.

Lajike 
Arabica
Catuaí
Alkuperämaa 
Intia
Maku 
Voimakas,matalahappoinen, roteva
Valmistustapa 
  • Espresso
  • Pressopannu
Tila 
Chikmagalurin alueen pientuottajat
Menetelmä 
Natural
Monsoon
Tyyppi 
Alkuperäiskahvi
Osuuskunta
Korkeus 
yli 800 m
Pisteytys 
84
Aromi 
Runsas, mausteinen, maanläheinen