Takaisin

*Tutustu* Ethiopia Guji washed+natural. 2x250g

Värikoodi 
Paahtoaste 
3

Saman alueen kahvi, kaksi eri käsittelytapaa.

*Washed eli pesty; kahvimarjan hedelmäliha murskataan mekaanisesti pavun ympäriltä, pavut fermentoidaan (tyypillisesti 16-24h) ja huuhdellaan puhtaalla vedellä ja kuivataan patioilla.

*Natural-menettelyssä kahvimarjat levitetään patioille/pöydille, hedelmäliha rusinoituu ja sokerit imeytyvät tehokkaammin papuun verrattuna pestyyn metodiin. Rusinoitunut hedelmäliha poistetaan mekaanisesti.

Molemmat tutustumishintaan(1xGuji washed, 1xGuji Natural), joko papuina tai jauhettuna. Maista ero!

 

Lajike 
Local Heirloom
Alkuperämaa 
Etiopia
Maku 
marjainen, makea, kompleksi
Valmistustapa 
  • Suodatus
  • Pressopannu
  • Aeropress
Menetelmä 
Natural
Washed
Tyyppi 
Alkuperäiskahvi
Osuuskunta
Korkeus 
1700m
Pisteytys 
86